Thebagelco

Skandinavisk koncept, inspireret af USA

Det var de amerikanske sandwichforretninger, der oprindeligt inspirerede til The Bagel Co's forretningskoncept. I USA har sandwichbutikkerne altid en umådelig mængde af friske varer at vælge imellem, hvilket giver kunderne mulighed for at vælge ingredienser som tilfredstiller enhver lyst. I The Bagel Co har vi i mere end 10 år tilbudt friske råvarer af meget høj kvalitet, hvilket har gjort os til et levedygtigt brand, som kunderne vender tilbage til.

 

Historien om The Bagel Co

I 1994 smagte Birthe og Barak for første gang en bagel i New York. Det var på Manhattan i en coffeshop midt i gademylderet mellem de mange skyskrabere.

Det smagte fantastisk! De faldt øjeblikkeligt for det karakteristiske brød. To år – og adskillige bagels – efter grundlagde de The Bagel Co. I første omgang var det udelukkende som importør med videresalg for øje. Men da kunderne ikke vidste hvordan de kunne anvende bagelen, besluttede Birthe og Barak sig for at åbne The Bagel Co’s første bagelshop i Gothersgade i København.

Herfra blev den originale bagelsandwich, kaffe og friskpressede juice solgt til kunder med smag for kvalitet. Butikken blev hurtigt en succes og Københavnerne faldt pladask for det ringformede brød, som de kunne få i et utal af varianter med cream cheese og friske råvarer. Det tog heller ikke lang tid før personalet var kendt for deres personlige, imødekommende og omsorgsfulde betjening af kunderne.

Loading...