Thebagelco

Bagel

12,00  Kr.
Bagel

Vores bagel (bagt eller ubagt) fås i 11 varianter: plain, sesam, birkes, kanel og rosin, everything (sesam, birkes, løg, hvidløg), soltørret tomat, chili og cheddar, food doctor (hørfrø, sesam, græskarkerner, solsikkefrø), rugbrød, glutenfri samt black bagel (lavet på aktiv kul).

Vi får vores bagels fra et firma i England, der producerer den bedste bagel i Europa, og som har produceret bagels siden 2000, hvor de startede med at specialisere sig i at lave autentiske amerikanske bagels. Vores bagels er kosher produkter, hvilket vil sige, at de er bagt efter de jødiske forskrifter. De er desuden lavet af gærdej og er bagt uden æg, mælk og konservering. Deres lidt seje konsistens opstår ved at bagelen dyppes i kogende vand før bagning.

Vores bagels er ”bake off”, hvilket vil sige at de er bagt ca. 95 % færdigt og derefter chokfrosset. Det bevarer fugtigheden i bagelen, og dermed holdes den frisk i længere tid. Vi bager dem færdige i ovnen på 200 grader i 10 minutter. Vores bagels kan også købes ubagte.

Byg din Bagel

*

*

Pris
12,00  Kr.
+
-

Din bestilling

Indkøbskurven er tom
Loading...