Thebagelco

Til frokost, forretning, fritid og fest

Skal du holde møde, reception, feste med familien eller spise frokost med dine kolleger?
Så bestil en buffet fra The Bagel Co – en buffet har rigeligt mad til 15 personer! Her kan du læse lidt om vores buffeter.

Lax de Luxe
Byd dine gæster på bagels med laks, der kommer fra et anerkendt havdambrug i Norge. Laksen er røget og til buffeten kommer der alle vores friskskårne grøntsager – tomat, agurk, rødløg, salat (baby leaves) og romaine salat. I får også tre slags cream cheese (plain, med soltørrede tomater og med pesto), humus, cheddar ost, dressinger, pickles og jalapenos. Buffeten leveres med 20 friskbagte megabagels.

Broadway Deli
En rigtig New Yorker buffer, der byder på alt, hvad der hører til den originale, amerikanske bagel: Chorizo, røget skinke, kylling, kalkun, pastrami, alle vores friskskårne grøntsager (tomat, agurk, rødløg, baby leaves, romaine salat), hummus, tre slags cream cheese (plain, med soltørrede tomater og med pesto), cheddar ost, dressinger, pickles og jalapenos. Nyd det sammen med 20 friskbagte megabagels.

Finger Bagels
Perfekt til receptioner og fester, hvor dine gæster skal have noget nemt og godt. Fingerbagels er classic bagels smurt med forskellige typer pålæg, men med færre grøntsager. Derefter bliver de skåret i halve og anrettet flot på et fad, hvor de er lige til at snuppe med fingrene. Fingerbagels kan f.eks. indeholde laks, rødløg og cream cheese – pastrami, tomat og cream cheese – eller humus, kylling og agurk.

Loading...