Din browser er ikke understøttet!

Vores webshop understøtter desværre ikke Internet Explorer 8 eller lavere. Vi anbefaler, at du bruger en anden browser eller opgraderer.

Hvis du kommer fra en offentlig virksomhed og vil betale via EAN, kan du skrive til thebagelco@thebagelco.dk.

Vi beklager ulejligheden.

Du er her:

Sund fastfood, højkvalitet og smilende ekspedienter

Mission

The Bagel Co vil realisere visionen om at være den bedste i Danmark til at servere fastfood på den sunde måde samt være stedet hvor kunderne føler sig værdsat og velkomne på følgende måde.

Vi vil via vores høje kvalitet og serviceniveau bevæge os ind på nye relevante markeder.

Vi ønsker at være en levende og aktiv arbejdsplads, der giver plads til den enkelte og hvor alle behandler hinanden med respekt og værdighed, således at det daglige arbejde bliver spændende og sjovt. Dette gælder for franchise tagerne, ansatte såvel som leverandører.

Vores kunder

The Bagel Co skal opleves som et fristed i en travl dagligdag – fra vi åbner om morgenen til vi lukker. Det skal være her den smagsbevidste, kvalitetsbevidste og sundhedsinteresserede forbruger, der ønsker stor valgfrihed, køber sin take away frokost.

Alt ligger i detaljen – bagelen, råvarens friskhed, smilet og imødekommenheden hos den der står klar til at lave bagelen, det spændende udvalg af tilbehør, de lige så spændende drikkevarer, herunder markedets bedste kaffeoplevelse. Alt handler om alle de detaljer, der skal spille sammen hver gang, du er i kontakt med The Bagel Co.

Også det begejstrede, humørfyldte personale skal gøre The Bagel Co til noget særligt, så selv den mest tvivlende køber får taget det rigtige valg.