Din browser er ikke understøttet!

Vores webshop understøtter desværre ikke Internet Explorer 8 eller lavere. Vi anbefaler, at du bruger en anden browser eller opgraderer.

Hvis du kommer fra en offentlig virksomhed og vil betale via EAN, kan du skrive til thebagelco@thebagelco.dk.

Vi beklager ulejligheden.

Du er her:

Grip, grab, drip & drive

Grip, grab, drip & drive vil sige, at varen skal være let at få fat på (nem adgang), let at holde på og skal kunne spises undervejs.

Konceptet er inspireret af amerikanske sandwichbutikker, som består af stor valgfrihed, kombinationsmuligheder og en imødekommende og omsorgsfuld service.

The Bagel Co´s koncept er baseret på den amerikanske service, på sunde og friske råvarer af den højeste kvalitet samt på friskbagte bagels hele dagen. Alle grøntsager til konceptet bliver omhyggeligt valgt og snittet friskt hver morgen i køkkenet.

En vigtig del af konceptet, er salg af vores kaffe. Kaffen er af absolut højeste kvalitet og bliver serveret af professionelt trænede barista’er. Servicen ses i den daglige dialog med kunderne samt ved vores entusiastiske og motiverede medarbejdere.

Nøgleordet for vores service er ’hospitality’, hvor The Bagel Co´s vigtigste opgave er at få kunden til at føle sig velkommen og give dem en god oplevelse. Bagel College indgår også som en del af konceptet, da det er her The Bagel Co´s medarbejdere og franchisetagere bliver trænet og uddannet i at formidle den rigtige service overfor kunderne. De får et dybt produktkendskab og bliver uddannet i at lave den ultimative kaffe, samt de bedste bagels.