Din browser er ikke understøttet!

Vores webshop understøtter desværre ikke Internet Explorer 8 eller lavere. Vi anbefaler, at du bruger en anden browser eller opgraderer.

Hvis du kommer fra en offentlig virksomhed og vil betale via EAN, kan du skrive til thebagelco@thebagelco.dk.

Vi beklager ulejligheden.

Du er her:

Historien om The Bagel Co

I 1994 smagte Birthe og Barak for første gang en bagel i New York. Det var på Manhattan i en coffeshop midt i gademylderet mellem de mange skyskrabere.

Det smagte fantastisk! De faldt øjeblikkeligt for det karakteristiske brød. Så to år – og adskillige bagels – efter grundlagde de The Bagel Co. I første omgang udelukkende som importør med videresalg for øje. Men da kunderne ikke vidste, hvordan de kunne anvende bagelen, besluttede Birthe og Barak sig for at åbne The Bagel Co’s første bagelshop i Gothersgade.

Herfra blev den originale bagelsandwich, coffee og friskpresset juice solgt til kunder med smag for kvalitet. Butikken blev hurtigt en succes og Københavnerne faldt pladask for det ringformede brød, som de kunne få i et utal af varianter med cream cheese og friske råvarer. Det tog heller ikke lang tid, før personalet var kendt for deres personlige, imødekommende og omsorgsfulde betjening af kunderne.